Deprecated: Function create_function() is deprecated in /data/www/au3-art.nl/www/includes/basis.php on line 92 Au3-Art - Wie is Audrey

"Nei höbs te, Joa kins te kriege." (citaat van mijn vader - 'Nee' heb je, 'Ja' kun je krijgen.) 

Audrey

Au3 is de afkorting van Audrey en mijn bijnaam, die ik in Amsterdam van collega studenten kreeg. Een leuke herinnering, die is blijven werken.

Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Tegenwoordig woon en werk ik in de regio Den Haag.

Mijn loopbaan liep van opleiding P&O in Amsterdam, daarna als communicatie aviseur en projectleider digitale media, naar daar waar mijn hart ligt. Kunstzinnig creëren.
Via glasmozaïek en een Romeins ateliertje ben ik gefascineerd geraakt in het bewerken van glas. Met glas kun je geweldig met kleur en licht spelen. Via cursussen en zelf experimenteren heb ik mij het bewerken van glas eigen gemaakt. Mijn fantasie, idee en ontwerp bepaalt de keuze van de techniek en het materiaal. Inspiratie haal ik uit het leven. :)

Ik ben niet de enige die in het glasatelier aanwezig is. Mijn man Raymond zie je regelmatig in het atelier experimenteren met glas. Yindi, is onze lieve allergievriendelijke knuffelhond die je zal komen begroeten zodra je binnenkomt.

A = artistiek & authentiek
u = uitnodigen & uitdagen
d = doorzetter & direct
r = rechtvaardig & relativerend & reizen
e = eerlijk & enthousiast
y = yoga & yindi

S = samen
o = open
u = uitnodigend
d = doortastend
a = authentiek & artistiek
n = natuur & nieuwsgierig
t = thuis